VÄRLDENS STÖRSTA CO2 INITIATIV

På DN Debatt skriver företrädare för nätverket 100% förnybart om hur smart energianvändning kan ge 300 nya jobb! Bakom nätverket står bland annat Naturskyddsföreningen, Greenpeace, Världsnaturfonden och Anders Wijkman. Det är verkligen uppmuntrande att läsa hur fler aktörer ser potentialen med att använda vår energi effektivare. Inom bilkörning är det både roligt och utmanande att köra 20% energismartare. Det är en alldeles uppenbar och självklar åtgärd!

Författarna till artikeln vänder sig till regeringen och uttrycker oro att dom missar möjligheterna som EU:s energieffektiviseringsdirektiv ger. Vi på Greater Than har upptäckt att det går snabbare att spara energi om vi vänder oss direkt till konsumenterna. Helt uppenbart har vi konsumenter ett större intresse att agera i energifrågan än företag, vi är ivrigare på att komma igång och söker hela tiden nya alternativ. Företagen pratar gärna men gör mindre tycks fler och fler människor inse. Därför lanserar vi, direkt till konsumenterna möjligheten att vara med och skapa världens största CO2 initiativ. När vi är 5 miljoner bilister som är knutna till den globala plattformen för energismart körning, Enerfy – då blir det världens största! Vi har stor anledning att tro att vi redan i år kommer dit.

Det är bara att ladda ner Enerfy på http://itunes.com/apps/enerfy eller Google Play  och skaffa ett konto. Om din bil inte redan är uppkopplad mot molnet, så köper du en OBD dator för mellan $10-20 på nätet. Alla kan vara med och ha kul, meet, compete and care!

http://www.dn.se/debatt/smart-energianvandning-kan-ge-30000-nya-jobb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s