FÖRARE BRYR SIG MER OM MILJÖN

Förare vi möter i vår vardag, både privat- och yrkesbilister bryr sig mer om miljön än vad man kan tro. Alla vet om att bilkörning inte är bra för miljön och känner dåligt samvete. Många yrkeschaufförer får pikar från vänner och familj att lastbilar är miljöbovar. Barnen klagar på föräldrarna som ta bilen till jobbet. Artiklar som Åsa Romson och MIljöpartiet skriver om att “stoppa Österled”, spär på bilkörningens dåliga rykte.

Förare vill “göra något” och känner frustration över att det finns så få alternativ att påverka CO2 utsläppen. Ställa bilen hemma är inget alternativ för yrkeschaufförer, svårt för de flesta långpendlare och omöjligt för säljare etc. Greater Than märker av intresset från förare att kunna påverka CO2 utsläppen på tillströmningen av användare till vår plattform för energismart körning. Vi ökar kapaciteten och kommer under början av nästa år ha betydligt större möjligheter att även ta ombord yrkeschaufförer. Förare bryr sig mer än vad många tror och Enerfy erbjuder ett alternativ att få vara med och “göra något”. Det märks att folk är trötta på att vänta! 

http://www.dn.se/debatt/stoppa-osterleden-och-forbifart-stockholm

 

Advertisements

One response to “FÖRARE BRYR SIG MER OM MILJÖN

  1. Stefan Johansson

    Det ät tyvär alldeles för få som räknar ut hur mycket bättre det kommer att bli med förbifarten. Det finns många som inte vill köra förbi stockholm men allternativen är inte så roliga. Väg 55 kul när det är halt tyvär mycket bålig väg förbileden leder till tung trafik kan köra där. Vilket leder till att essingeleden återfår sitt ryckte som led och inte parkeringsplats.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s